Reizen

Singlereizen, iets voor jou?

singleHet is vast iets waar je wel eens over gehoord hebt, de singlereizen. Dit zijn reizen waar alleen maar mensen mee gaan die single zijn. Je reist in een groep en je weet dat alle mensen die mee zijn single zijn en eigenlijk op zoek naar een relatie. Vakantie en liefde wat is er nu een betere combinatie?! Helemaal als deze liefde ook nog eens met het vliegtuig weer mee terug gaat naar Nederland!

Daten in het buitenland

Single dating is een vak apart zeggen ze wel eens, en het klopt wel. Er zijn voor de single mensen altijd genoeg redenen waarom ze in hun woonplaats en gebieden daaromheen geen nieuwe liefde vinden. Daarnaast zijn we tijdens onze vakanties relaxter, en nemen we meer de tijd om elkaar te leren kennen zonder dat het dagelijkse leven in de weg staat. Een win, win situatie dus die singlereizen!

Waarom wel of niet doen?

  • Nadeel aan het vroeg boeken van een single reis is dat je in de tussentijd al een nieuwe liefde hebt kunnen vinden.
  • Ander nadeel is dat je de gehele reis met deze mensen opgescheept zit, of het nou griezels zijn of allemaal leuke mensen. Er zullen zich stelletjes gaan vormen, en wanneer jij net buiten de boot valt of het gewoon niet voelt? Dan zit je daar maar.
  • Allemaal vreemden, het risico van met allemaal vreemde mensen een aantal weken door een vreemd land trekken is natuurlijk ook groot. Wie weet val je vanaf moment één buiten de boot waardoor je de hele vakantie alsnog opgescheept zit met jezelf.
  • Voordeel is dat je met allemaal nieuwe mensen opgescheept zit, niemand kent je en niemand kent je goede (of slechte) kanten. Je kunt helemaal jezelf zijn, want als je wilt kom je deze mensen nooit meer tegen.

Liefde ligt om de hoek, niemand van deze mensen is gebonden en je kunt dus ook gewoon voor de vakantie tegen iemand aanlopen om het heel gezellig mee te hebben. Singlereizen zijn leuk, heet en spontaan. Als jij jezelf hierin herkent (en jong kan ook van geest zijn!) is het een goed idee om het er gewoon eens op te wagen. Wie weet kom je met de liefde van je leven thuis die al jaren 20 kilometer verderop heeft gewoond.