Reizen

Verder weg is beter?

reislustWe hebben een steeds grotere reislust, en trekken een steeds groter budget uit om wat van de wereld te zien. Landen als Aruba, Cuba, Curaçao, de Dominicaanse Republiek zijn landen die al veel bezocht worden. Maar ook landen als Gambia, Kaapverdië en Tanzania worden steeds vaker bezocht. Mensen zijn op zoek naar een kick en naar ultieme ontspanning. Mexico is ook een land dat hier uitstekend voor geschikt is. Eerst een rondreis van een week of twee en dan nog een weekje bijkomen op het strand. Klinkt goed?

Binnen Europa

Veel mensen hebben binnen Europa nog lang niet alles gezien dat er te zien is, want waarom zou je uren aaneen in een vliegtuig gaan zitten als er dichter in de buurt ook schitterende dingen te vinden zijn? Wat is de reden dat we allemaal steeds verder weg willen?

  • Zon
  • Luxe
  • cultuur
  • Ontspanning

Feitelijk zijn dat over het algemeen drie dingen waar de gemiddelde vakantieganger naar op zoek is, ook binnen Europa kan je deze locaties vinden. Vaak rustiger, minder ver weg en met bevolking die je nog oprecht dankbaar is dat je er komt. Want heb je wel eens gedacht aan een vakantie naar Scandinavië? IJsland? Hongarije? Of gewoon naar Griekenland of Turkije. Ja als je de massa toeristische locaties op gaat zoeken zie je niets – maar deze landen bieden meer dan massa toerisme. Je moet er alleen even naar zoeken.